Producten voor u op maat gemaakt
BTG is specialist op het gebied van verspaning. Het draaien en frezen van allerlei materialen zoals RVS, metaal. Met een klein specialistisch team maken we al uw wensen waar. Korte, betrouwbare levertijden, kwaliteit en meedenken met de klant zijn bij ons standaard.
Lees meer
Kwaliteitsproducten met keurmerk
In combinatie met het goed opgeleide personeel, leveren wij kwaliteitsproducten. Bij BTG kunt u eigenlijk elke vraag met betrekking tot metaalbewerking uit besteden.
Lees meer
Specialisten in metaal bewerking
Het team van BTG bestaat uit ervaren vakmensen die de kunst van het verspanen in de vingers hebben. Dat blijkt uit de kwaliteit die daaruit voortvloeit. Elke vraag zien we als een uitdaging en er kan meer dan u denkt!
Lees meer
Snel en eenvoudig een offerte op maat
Vrijblijvende Beste Prijs Offerte
Lees meer

BTG specialisten in bewerkings techniek

Welkom op de website van Bewerkings Techniek Gelderland B.V., dé partner op het gebied van metaalbewerking. Wilt u een onderdeel van metaal of kunststof laten maken, aanpassen of laten repareren? Dan bent u bij BTG aan het goede adres. Wij hebben specialisten met veel ervaring en expertise op al onze disciplines! U kunt bij BTG terecht voor een totaal onderdeel. Serie grootte: van klein tot groot, ook enkel stuks. BTG - Bewerkings Techniek Gelderland Een familiebedrijf sinds 1962 met tussen de 15 en 20 medewerkers. Vakmensen in metaalbewerking: specialisten in draaien en frezen. Partner voor onze klanten: ambachtelijk vakmanschap en hoge leverbetrouwbaarheid. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Metaalwerk op maat nodig?
Zoek dan niet verder en laat ons een scherpe offerte opstellen. Met onze vakspecialisten krijgt u altijd het gewenste resultaat.
Copyright 2024 © BTG Zaltbommel - Sitemap