Metaal & RVS plaat op maat

Metaal & RVS plaat op maat

Bij BTG kunt u o.a. terecht voor een metaal plaat op maat of RVS op maat en alle hierin gerelateerde diensten, zoals frezen, snijden, knippen of lassen van metalen. We zijn gespecialiseerd in metaalbewerking. Dit hebben we te danken aan een ervaren team vakkundig. Wenst u een metalen plaat op maat te laten maken? Bij BTG leveren we hoogwaardige kwaliteit platen binnen korte levertijden. Zo zijn wij specialist in het fabriceren RVS, Aluminium en meer metalen platen op maat.
 

RVS platen op maat

Wij kunnen in onze werkplaats een RVS plaat op maat fabriceren in uw gewenste afmetingen geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Hierbij bepaalt u naast de maat ook zelf de afwerking, dikte en eventuele sparingen. Bijna alles is mogelijk! Een RVS plaat op maat én een metaalplaat op maat bestelt u eenvoudig door contact met ons op te nemen.

RVS plaat op maat
 

Maatwerk aluminium platen

Onze aluminium platen op maat worden vervaardigd uit duurzaam en kwalitatief hoogwaardig aluminium. Diverse profielen (zoals traanplaat of geperforeerde plaat) en legeringen behoren tot onze mogelijkheden. Contacteer BTG voor een aluminium plaat op maat en informeer naar de mogelijkheden. Vaak kunnen we aan al uw aluminium maatwerk wensen voldoen. 


Maatwerk metaal platen
 

Metaalwerk op maat door BTG Bewerkingstechniek

Heeft u interesse in een metaal- of RVS plaat op maat of ander metaalwerk op maat? Neem dan direct contact op met BTG Bewerkings Techniek Gelderland. Samen kunnen we uw wensen doornemen, zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden omtrent uw maatwerk metaalbewerking. In de afgelopen jaren heeft BTG reeds vele metaal maatwerk opdrachten succesvol afgerond en hier ruime ervaring in opgedaan, waardoor we uw verzoek vaak snel kunnen beoordelen.


Metaalwerk op maat nodig?
Zoek dan niet verder en laat ons een scherpe offerte opstellen. Met onze vakspecialisten krijgt u altijd het gewenste resultaat.
Copyright 2024 © BTG Zaltbommel - Sitemap