CNC Frezen

CNC Frezen is een verspaning techniek waarmee computergestuurd zeer nauwkeurig geboord kan worden in diverse materialen. Bij BTG Bewerkingstechniek kunnen we CNC frezen van zeer klein tot middelgroot. Het betreft hier kleine tot grote series ook enkel stuks en in bijna alle voorkomende materialen en toleranties.
 

Freeswerk bewerken

Ook kunnen wij het freeswerk verder bewerken tot een gereed product, b.v. spiebanen, harden, slijpen en voorzien van oppervlakte behandelingen.

Door middel van het ingeven van coördinaten in de computer kunnen we freeswerk in 2D en 3D heel nauwkeurig realiseren. Dit kunnen we toepassen op uiteenlopende materialen, zoals aluminium of houtsoorten.
 

Kwalitatief CNC frezen 

Bij Bewerkings Techniek Gelderland staat kwaliteit op de eerste plaats. En zijn onze klanten verzekerd van de allerhoogste nauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit van hun producten binnen een zeer redelijk tijdsbestek.
 

Specificaties van het CNC frezen:

Bekijk hieronder de specificaties van ons CNC freeswerk:
  • Afmetingen: 1270x700x600
  • Capaciteit: 4e as ø 320mm.
  • Seriegrootte: enkel stuks tot grote series
     

Interesse in ons freeswerk? 

CNC frezen en CNC draaien behoort tot ons vakgebied. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We stemmen dit graag samen met u af. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 
Metaalwerk op maat nodig?
Zoek dan niet verder en laat ons een scherpe offerte opstellen. Met onze vakspecialisten krijgt u altijd het gewenste resultaat.
Copyright 2024 © BTG Zaltbommel - Sitemap